Jos van Velzen

jos-van-velzen-foto

Als trainer en coach bij LifetimePro help ik mensen om het beste uit hun tot nu toe opgebouwde kennis, kunde en kwaliteiten te halen. Ik help mensen om hun talenten duidelijk te krijgen, zicht op hun passie en daarmee helderheid op hun levensdoel. Op deze wijze draag ik bij aan een mooiere wereld.

Als projectmanager bij grote ondernemingen en kwartiermaker bij kleine start-ups ben ik er door schade en schande achter gekomen dat techniek en strak management niet bepalend is voor het succes van een project. Wel blijkt het bewustzijn en de onderlinge band van de betrokken mensen bepalend te zijn. Deze kennis ben ik vervolgens gaan toepassen tijdens mijn volgende opdrachten. Door me te focussen op bewustwording van de mensen in plaats van technologie, door aan te haken op persoonlijke behoeftes en gevoelens in plaats van feitelijke deadlines en tevoren bepaalde doelstellingen. Dit resulteerde in een toegenomen bevlogenheid van de betreffende groepen en betrokken individuen, met als gevolg een hogere productiviteit, een lager ziekteverzuim en een hogere score op het behalen van projectdoelen: in tijd, in geld en in compleetheid van de afgesproken doelstellingen

Ik wordt geïnspireerd door mensen die hun passie en talenten volgen en inzetten voor een mooiere wereld. Mijn specialiteit is het begeleiden van co-creatie processen, het trainen van mensen in het in lijn brengen van hun talenten met hun levensdoel en individuele coaching.

Mijn kennis, kunde en ervaring zet ik graag in middels LifetimePro en LifetimeBiz. Als mensen hun talenten in lijn brengen met hun levensdoel ervaren mensen meer innerlijke vrede. En dit leidt uiteindelijk tot meer harmonie in de wereld.