Missie en Visie Lifetime Pro

Missie

LifetimePro deelt graag de expertise om professionals levenslang te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Visie

De wereld zit in de overgang naar een nieuw tijdperk, waarin we ons op een andere manier met elkaar willen verbinden. We gaan van rolrelaties naar zielsrelaties. In dat nieuwe tijdperk hebben professionals meer bewustzijn en werken zij vanuit kernwaarden als verbinding, passie en co-creatie. Deze professionals zijn productiever, gelukkiger, vitaler en nemen de leiding over hun eigen leven en hun eigen ontwikkeling. Ze voelen zich niet gebonden aan een vaste baan, maar trekken van project naar project en kunnen moeiteloos met elkaar samenwerken.

Lifetime Pro ondersteunt en faciliteert coaches en trainers om professionals gedurende hun werkzame leven bij het ontwikkelen van hun innerlijke vaardigheden.

Die ondersteuning doen wij in de vorm van workshops of trainingen met een groeipad. Iedere training of workshop sluit aan op één van de Lifetime Pro bewustzijnsfasen. Door trainingen en workshops te volgen die aansluiten op jouw bewustzijnsfase voel jij je gehoord en begrepen zodat jij het maximale resultaat bereikt van jouw investering in tijd, aandacht en energie.

Daarnaast bieden we verdiepende coaching aan, door je te matchen met een coach die aansluit op jouw bewustzijnsfase. Wij monitoren hoe jouw professionele carrière en bewustzijn zich verder ontwikkelt. Onze coaching volgt jouw ontwikkelingsniveau, gedurende jouw werkzame leven. Met onze werkwijze en methoden zijn wij uniek in ons vakgebied.

visite kaartje