Missie

Lifetime Pro ondersteunt professionals gedurende hun werkzame leven, want stilstand is achteruitgang.

Wij ondersteunen professionals met hun persoonlijke ontwikkeling gedurende hun volledige werkzame leven zodat ze kunnen pieken in iedere levensfase tot aan hun pensioen.

Die ondersteuning doen wij allereerst in de vorm van geschakelde workshops of trainingen met een groeipad. Iedere training of workshop sluit aan op één van de vier Lifetime Pro bewustzijnsfasen. Door trainingen en workshops te volgen die aansluiten op jouw bewustzijnsfase voel jij je gehoord en begrepen zodat jij het maximale resultaat bereikt van jouw investering in tijd, aandacht en energie.

Daarnaast doen we verdiepende coaching die aansluit op jouw bewustzijnsfase. Wij monitoren hoe jouw professionele carrière en bewustzijn zich verder ontwikkelt. Onze coaching volgt jouw ontwikkelingsniveau, gedurende jouw werkzame leven. Met onze werkwijze, methoden en materialen zijn wij uniek in ons vakgebied.

Hier meer informatie over de Lifetime Pro bewustzijnsfasen.

Visie

Een professional organiseert zijn eigen toekomst!

In onze steeds sneller veranderende wereld en de flexibiliserende arbeidsmarkt is een constante factor belangrijk. Wij bieden die constante factor, jouw levenslange partner in persoonlijke ontwikkeling. Voor ons is duurzame inzetbaarheid van jou als professionals een vanzelfsprekendheid. Dat jij verantwoordelijkheid hiervoor neemt, noemen wij persoonlijk leiderschap.

Kernwaarden

Lifetime Pro hanteert kernwaarden en mag daarop worden aangesproken.

De kernwaarden die wij, tot in iedere vezel van ons zijn, willen uitdragen zijn:

  • Onafhankelijk
  • Integer
  • Authentiek

Deze waarden zijn verweven in onze diensten en producten.