Sybren van der Schaar

sybren-foto

Als trainer en coach bij LifetimePro help ik graag mensen het beste uit hun talenten, in lijn met hun levensdoel te halen. Op deze wijze draag ik graag bij aan een mooiere wereld.

Ik heb als kwartiermaker van verschillende technologische start-ups, waarvan 2 spin-offs van TNO/TPD geleerd hoe krachtig de combinatie van mens en (ict) techniek is. Ik ontdekte dat niet de techniek bepalend is voor succes, maar de staat van bewustzijn van mensen.

Deze kennis heb ik vervolgens met succes toegepast tijdens mijn interim opdrachten in technologische omgevingen, door me te focussen op bewustwording van de mensen ipv technologie. Het resultaat is een hogere productiviteit, lager ziekteverzuim en toegenomen bevlogenheid van mensen.

Ik wordt geïnspireerd door mensen die hun passie en talenten volgen en inzetten voor een mooiere wereld. Mijn missie is mensen helpen zich te verbinden met hun levensdoel en talenten, waarmee ze een mooiere wereld kunnen co-creëren. Als alle mensen hun talenten in lijn met hun levensdoel ontplooien ervaren mensen meer innerlijke vrede, wat leidt tot meer harmonie in de wereld.

Wat ik graag doe is het begeleiden van co-creatie processen, het trainen van mensen hoe ze hun talenten in lijn kunnen brengen met hun levensdoel en individuele coaching.

Sinds 2010 help ik als consultant lean 3.0, co-creator, trainer en coach start-ups, zzp’ers, mkb en de overheid met het verwezenlijken van hun doelstellingen. Voor I-interim rijk heb ik een persoonlijk leiderschapstraject ontwikkeld en pas dat toe op projectleiders en business managers. In samenwerking met PBLQ een training “ontdek je persoonlijke missie” in opdracht van A+O fonds Rijk ontwikkeld en verzorg ook regelmatig als trainer deze training. Voor mkb doe ik regelmatig performance verhogende trajecten op basis van Lean 3.0.

Mijn specialiteit om talenten in lijn te brengen met levensdoelen en bedrijfsdoelstelling zet ik graag in voor LifetimePro.